Έρευνα και Ιστορικό

Στις αρχές της δεκαετίας του 1970, o τότε ιδιοκτήτης της Bio-Oil®, Dieter Beier, με βάση την εμπειρία του με την ελβετική σειρά προϊόντων Vitamol που αποτελεί μία από τις πρώτες σειρές προϊόντων περιποίησης δέρματος στον κόσμο με ενίσχυση βιταμινών, είχε την ιδέα να μελετήσει λάδια που ήταν ειδικά για την περιποίηση του δέρματος.

Bio-Oil
Skincare Oil Natural

Bio-Oil® Skincare Oil Natural is an all-natural product clinically proven to help improve the appearance of scars and stretch marks. Its unique formulation is also highly effective for uneven skin tone, ageing and dehydrated skin.

Bio-Oil
Skincare Oil

Το Bio-oil® Skincare Oil είναι ένα ειδικό προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας που συνιστάται για τη βελτίωση της όψης των ουλών, των ραγάδων και της ανομοιόμορφης χροιάς δέρματος. Η μοναδική του σύνθεση το καθιστά αποτελεσματικό για τα σημάδια γήρανσης καθώς και για την αφυδατωμένη επιδερμίδα.

Το Bio-oil® Skincare Oil έχει μια ιστορία 30 ετών και έχει καταφέρει να αποκτήσει εκατομμύρια φανατικούς καταναλωτές σε πάνω από 90 χώρες. Περιέχει ένα συνδυασμό από φυσικά εκχυλίσματα και βιταμίνες, ενώ το λάδι που αποτελεί τη βάση του περιέχει το επαναστατικό συστατικό PurCellin OilTM.

Bio-Oil
Dry Skin Gel

Το Bio-Oil® Dry Skin Gel αποτελεί τη νέα γενιά θεραπείας ξηρού δέρματος. Βελτιώνει την ήδη υπάρχουσα τεχνολογία κρεμών, λοσιόν και βουτύρων σώματος για ξηρό δέρμα, αντικαθιστώντας το αδρανές νερό, που βρίσκεται σε αυτά τα σκευάσματα, με λάδι, δημιουργώντας ένα προϊόν το οποίο είναι 100% αποτελεσματικό για τη θεραπεία του ξηρού δέρματος. Το σκεύασμα διατίθεται σε μια νέα, πρωτοποριακή μορφή τζελ.

Bio-Oil Skincare Oil

Σύμμαχος σου
και στην εγκυμοσύνη