Ο φυσικός σου σύμμαχος

Το Bio Oil® Skincare Oil (Natural) είναι ένα εξολοκλήρου φυσικό προϊόν, που είναι κλινικά αποδεδειγμένο πως βοηθά στη βελτίωση της όψης ουλών και ραγάδων. Η μοναδική του φόρμουλα είναι επίσης εξαιρετικά αποτελεσματική για την αντιμετώπιση της ανομοιόμορφης χροιάς του δέρματος, των σημαδιών γήρανσης και της αφυδατωμένης επιδερμίδας.

14 πολύτιμα έλαια σε μια μοναδική 100% φυσική σύνθεση

Εφαρμογή

Το Bio-Oil® Skincare Oil Natural θα πρέπει να εφαρμόζεται με κυκλικό μασάζ στο πρόσωπο ή στο σώμα μέχρι την πλήρη απορρόφησή του. Συστήνεται η χρήση του δύο φορές την ημέρα, για τουλάχιστον τρεις μήνες.

  • Το Bio-Oil® Skincare Oil Natural δεν πρέπει να εφαρμόζεται πάνω σε ανοικτή πληγή ή σε σπασμένο δέρμα. Προορίζεται μόνο για τοπική καλλυντική εφαρμογή. Είναι ασφαλές να χρησιμοποιηθεί πάνω σε ουλή μόλις το δέρμα στην επιφάνεια επουλωθεί πλήρως.

  • Το Bio-Oil® Skincare Oil Natural μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια στο δέρμα γύρω από τα μάτια και στα χείλη.

  • Τα αποτελέσματα του Bio-Oil® Skincare Oil Natural διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

Χρήση σε συνδυασμό με τη ρουτίνα περιποίησης του δέρματος
Για τη μέγιστη απορροφητικότητα, το Bio-Oil® Skincare Oil Natural πρέπει να εφαρμόζεται σε καθαρό δέρμα. Η ανάμειξη του Bio-Oil® Skincare Oil Natural με άλλα προϊόντα ούτως ώστε να διαρκέσει περισσότερο, ίσως επηρεάσει αρνητικά την αποτελεσματικότητά του. Αν εφαρμόζετε ενυδατική κρέμα, αντηλιακή λοσιόν ή άλλη κρέμα προσώπου, τότε πρέπει να την εφαρμόζετε αφότου το Bio-Oil® Skincare Oil Natural έχει πλήρως απορροφηθεί από το δέρμα.

Διάρκεια Χρήσης

Οι διαφορετικές κλινικές δοκιμές που έγιναν για το Bio-Oil® Skincare Oil Natural διεξήχθησαν σε περίοδο 8 και 12 εβδομάδων, επιτρέποντας την εξέταση της αποτελεσματικότητας του στο πέρασμα του χρόνου. Η στατιστική ανάλυση έδειξε σημαντική βελτίωση στην εμφάνισή του δέρματος, μετά από μόνο δυο εβδομάδες, καθώς επίσης πως αυτή η βελτίωση διατηρήθηκε κατά τη διάρκεια των δοκιμών.

Το Bio-Oil® Skincare Oil Natural μπορεί, να χρησιμοποιηθεί σε συνεχή βάση. Πολλοί άνθρωποι συνεχίζουν να το χρησιμοποιούν για τις ενυδατικές και θρεπτικές, ως προς το δέρμα, ιδιότητες του, κάνοντας το μέρος της καθημερινής τους ρουτίνας για την περιποίηση του δέρματος.

Bio-Oil Skincare Oil Natural

Σύμμαχος σου
και στην εγκυμοσύνη